Blok 67 - Jurija Gagarina

Šifra nekretnine : 1768

Prodaja 340.000 € - Stan
101.00 m23.0 SobeCG III/X  Štampaj
Lokacija: Belville+ Ulica: Jurija Gagarina+ Telefonskih linija: 1 

Retko u ponudi. U prilici smo da vam ponudimo trosoban stan u Belvilu Samu zgradu je gradio Energoprojekt sa vrhunskim materijalima i opremom. Zgrada poseduje sopstveni agregat u slučsju nestanka struje, najbolji sistem protivpožstnre zaštite, video nadzor kao i obezbeđenje 24/7. Mikrolokacija zgrade je takva da je u blizini svih infrastrukturnih objekata potrebnih za život kao i povezanost ka svim delovima grada. Srećna kupovina.
PROSTORIJE: hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, 2 spavaće sobe, 2 mokra čvora, 2 terase, lođa.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj
Video nekretnine
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Blok 61 - Dr Ivana Ribara

3.0 | 69m2 | 250.000 €
Kompletno renoviran stan na lepoj lokaciji. Stan je renoviran kvalitetnim materijalima i prodaje se kompletno namešten. Mikrolokacija zgrade je takva da je u neposrednoj blizini svih infrastrukturnih objekata potrebnih za život. Okružena je zelenilom i parking prostorom. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: hodnik, dnevni boravak, kuhinja, trpezarja, 2 spavaće sobe, kupatilo, terasa.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Blok 63 - Nehruova

2.5 | 75m2 | 165.000 €
Odličan dvoiposoban sdtan adaptiran u troiposoban. Lep raspored prostorija sa izlazom na terasu iz dnenog boravka. Uknjižen na 75kvm. Mogu i kreditni kupci. Zamenjena elektroinstalacija i postavljena ALU stolarija. Stan je svetao, zapadno orjentisan iznad stana kosi krov. U blizini škole, vrtića i drugih infastrukturnih sadržaja. Parking ispred zgrade. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, terasa, podrum.
Detaljnije