Labudovo brdo - Serdar Janka Vukotića

Šifra nekretnine : 1695

Prodaja 125.000 € - Stan
78.00 m23.0 SobeGAS III/IV  Štampaj
Lokacija: Labudovo Brdo+ Ulica: Serdar Janka Vukotića+ Telefonskih linija: 1 

U prilici smo da vam ponudimo trosoban stan sa lepim rasporedom i lako adaptibilan u troiposoban. Mikro lokacija zgrade je takva da je u neposrednoj blizini prevoza, vrtića, škole i svih infrastrukturnih objekata potrebnih za život. Okružena zelenilom i parking prostorom ispred zgrade.
PROSTORIJE: predsoblje, kupatilo, kuhinja, dnevni boravak, trpezarija, dve spavaće sobe,

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Rakovica - Frana Levstika

4.0 | 70m2 | 126.000 €
U prilici smo da vam ponudimo komforan četvorosoban stan u centru Rakovice u neposrednoj blizini svih infrastrukturnih objekata. Stan je dvostrano orjentisan, svetao. Ostaje ugradna kuhinja i nov strujni kotao, kao i dve klime. Na donjem nivou se nalazi hodnik, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom kupatilo i dnevni boravak sa terasom. U gonjem nivou su dve spavaće sobe, kupatilo i ostava. Krov je betonski sa odličnom izolacijom i nikada nije bilo problema sa istim.Iza zgrade je parking prostor koji koriste samo stanari zgrade. Stan je za svaku preporuku.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Labudovo brdo - Bubanjskih žrtava

3.0 | 70m2 | 119.000 €
U prilici smo da vam ponudimo izuzetan stan na lepoj lokaciji. Mikro lokacija zgrade je takva da su u krugu od 100m svi infrastrukturni objekti potrebni za život. Zgrada je okružena zelenilom i parkingom. Stan je za svaku preporuku. PROSTORIJE: trpezarija, kuhinja, dnevni boravak, 2 spavaće sobe, kupatilo, lođa
Detaljnije
Stan-Prodaja

Labudovo brdo - Generala Zgonjanina

3.0 | 78m2 | 135.000 €
Odličan stan na odličnoj okaciji. Stan je po strukturi trosoban ali lako adaptibilan u troiposoban. Mikro lokacija zgrade je takva da je u neposrednoj blizini svih infrastrukturnih objekata potrebnih za život. Stan je renoviran i poseduje 2 parking mesta. Useljiv odmah. PROSTORIJE: dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, kupatilo, 2 spavaće sobe, predsoblje, terasa.
Detaljnije