Labudovo brdo - 11. Krajiške divizije

Šifra nekretnine : 1650

Prodaja 125.000 € - Stan
64.00 m23.0 SobeCG Visoko prizemlje/VII  Štampaj
Lokacija: Labudovo Brdo+ Ulica: 11. krajiške divizije+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 

U prilici smo da vam ponudimo odličan stan na prelepoj lokaciji. Stan je veoma funkcionalan i lako adaptibilan u troiposoban. Mikrolokacija zgrade je takva da je u neposrednoj blizini škole, vrtića, prevoza i svih infrastrukturnih objekata potrebnih za život. Okružen zelenilom parkom i parkibng prostorom. Za svaku preporuku.
PROSTORIJE: predsoblje, kupatilo, trepezarija, kuhinja, dnevni boravak, 2 spavaće sobe, 2 lođe.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Rakovica - Frana Levstika

4.0 | 70m2 | 126.000 €
U prilici smo da vam ponudimo komforan četvorosoban stan u centru Rakovice u neposrednoj blizini svih infrastrukturnih objekata. Stan je dvostrano orjentisan, svetao. Ostaje ugradna kuhinja i nov strujni kotao, kao i dve klime. Na donjem nivou se nalazi hodnik, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom kupatilo i dnevni boravak sa terasom. U gonjem nivou su dve spavaće sobe, kupatilo i ostava. Krov je betonski sa odličnom izolacijom i nikada nije bilo problema sa istim.Iza zgrade je parking prostor koji koriste samo stanari zgrade. Stan je za svaku preporuku.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Petlovo brdo - Baš Čelik

4.0 | 128m2 | 139.000 €
Prodaje se stan u maloj trospratnoj zgradi sa malim brojem stanova. Oprema u stanu je oveoma visokog kvaliteta, počev od podova (kvalitetan parket, granitne pločice, mermer), višestrano orjentisan. Ulazni hodnik vodi vas ka kuhinji i trpezariji, prostranom dnevnom boravku (sa velikim prirodnim svetlom) i terasom. Spavaću zonu čine tri sobe (po etažama). Omsim izuzetno lepog stana postoji i mogućnost kupovine parking mesta. Samo za keš kupce.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Skojevsko naselje - Luke Vojvodića

3.0 | 75m2 | 139.900 €
Dvoiposoban stan koji je lepo adaptiran u troiposoban. Urađena PVC stolarija. Dobra pozicija stana. U stanu centralno grejanje i protočna topla voda. Odvojena kuhinja sa prirodnom ventilacijom. Uknjižen 1/1. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dnevna soba trpezarijom, hodnik, 3 spavaće sobe, kupatilo, lođa
Detaljnije