Hram Svetog Save - Bulevar oslobođenja, najlepši pogled na grad

Šifra nekretnine : 1326

Prodaja 908.000 € - Stan
202.00 m25.0 SobeCG III/IX  Štampaj
Lokacija: Hram Svetog Save+ Ulica: Bulevar oslobođenja+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2022 

U samom srcu Vracara u prilici smo da vam ponudimo stanove visokokvalitetne gradnje. Prilikom izgradnje korisceni su najsavremeniji materijali MULTI SPLIT sistem za grejanje/hladjenje, Sanitarije Villeroy&Boch
Keramika 1. Klase italijanske proizvodnje Marazzi Troslojni hrastov parket. Dvostrana orjentacija, izuzetna osvetljenost prelep pogled i prostranost pruzaju osecaj širine i topline doma! Svaki stan ima mogucnost kupovine garaznog mesta.
Za svaku preporuku!
PROSTORIJE: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, 3 spavaće sobe, garderober, 2 kupatila, 1 toalet, terasa.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • PRISTUP:Lift
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Hram Svetog Save - Bulevar oslobođenja, najlepši pogled na grad

5.0 | 192m2 | 866.000 €
U samom srcu Vracara u prilici smo da vam ponudimo stanove visokokvalitetne gradnje. Prilikom izgradnje korisceni su najsavremeniji materijali MULTI SPLIT sistem za grejanje/hladjenje, Sanitarije Villeroy&Boch Keramika 1. Klase italijanske proizvodnje Marazzi Troslojni hrastov parket. Dvostrana orjentacija, izuzetna osvetljenost prelep pogled i prostranost pruzaju osecaj širine i topline doma! Svaki stan ima mogucnost kupovine garaznog mesta. Za svaku preporuku! PROSTORIJE: hodnik, garderober, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, 4 spavaće sobe, 3 kupatila, 1 toalet, 2 terase.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Vračar - Kneginje Julije, trosoban 74+24m2

3.0 | 74m2 | 290.000 €
Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo idealnu nekretninu za porodični dom. U srcu Vračara a opet u zavučenoj ulici zaštićenoj od buke sa velikim slobodnim parking prostorom ispred zgrade koji nije zoniran, okružen parkovima nalazi se ovaj prostran trosoban stan. Prodaje se kompletno namešten. Stan se nalazi u zgradi novije gradnje sa liftom. Stan se nalazi na šestom spratu, a iznad stana se nalazi tavanski prostor. Kosine gotovo i da ne postoje sem u dnevnom boravku koja je na visini od 2.40m. Stan izlazi na dve terase, svaka mereno 12kvm. Zastakljene kvalitetnom ALU stolarijom i pružaju lep pogled ka centru grada. Grejanje je centralno sa kalorimetrima. Za svaku preporuku! PROSTORIJE: hodnik, 2 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, 2 terase.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Vukov spomenik - Sredačka

1.5 | 37m2 | 130.000 €
U prilici smo da vam ponudimo salonski stan u neposrednoj blizini Vukovog spomenika. Stan funkcioniše kao jednoiposoban i lako je adaptibilan. Zbog svoje mikrolokacije izuzetan je kako za život tako i za investiciju. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: predsoblje, dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, kupatilo.
Detaljnije