Šifra nekretnine : 1222

Izdavanje 600 € - Lokal
24.00 m2mermerni radijatori Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Balkanska Telefonskih linija: 1 prazan 

Balkanska, prizemlje, izlog do ulice, pogoda za sve vrste uslužnih delatnosti. Klima i norveški radijatori ostaju u lokalu. Svetleće reklame, vitrine i pult po potrebi. Budućem zakupcu pripadaju kompletan video nadzor koji pokrivaju 4 kamere sa monitorom i priključen DVR na internet i mogućnost praćenja i preko mobilnog telefona, takođe ima sigurnosna rešetka na izlogu i ulazu u lokal. Obezbeđeno alarmnim sistemom zaštite. Postoji i ostava od 4kvm. Slobodan je od 01.09.2022. godine. Plaćanje mesečo i obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog,
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena
  • UREĐAJI:Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

MILJAKOVAC - Čelebićka

118m2 | 800 €
Izdaje se u poslovnoj zgradi na prometnoj lokaciji lokal od 118kvm sa izlogom. Idealan je za prodaju hrane (pekara, mesara, fast food...) mada je pogodan za laboratoriju, štampariju i stične delatnosti. Ima dva ulaza, veliki prostor kao i de dodatne prostorije i 2 mokra čvora. ALU stolarija. Visoki plafoni. PROSTORIJE: open space, ostava, kancelarija, 2 mokra čvora, mini kuhinja, ostava.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

ŽELEZNIK - Stevana Filipovića

150m2 | 1.250 €
Izdaje se lokal u centru Železnika u poslovnoj zgradi novije gradnje. Idealan kako za kancelarijski prostor tako i za prodaju-proizvodnju. Grejanje toplotne pumpe, hlađenje centralne klime. Dva mokra čvora plus potpuno opremljena kuhinja. Alu stolarija, stop sol stakla, granitna keramika. elektronska brava, alarmi, video nadzor, razvod računarske mreže, fixni broj telefona, parking oko 8 vozila, terasa iza 40kvm. Nema troškova za komunalije, samo za utrošenu struju. U blizini lokala 5 autobuskih linija. Moguća korekcija zakupa za zakupca na duži vremenski period. PROSTORIJE: open space, kuhinja, 2 toaleta, 2 terase
Detaljnije